UNA CUINA PENSADA EXCLUSIVAMENT PER CASA TEVA AMB FUSTERIA FELIU, LA FUSTERIA DE SANT CUGAT

 

 

Les cuines de Fusteria Feliu, Fusteria Sant Cugat

 

Les cuines de Fusteria Feliu tenen en compte, en primera instància, l’espai del que disposen les llars dels nostres clients per a proposar un projecte de cuina amb la idea de maximitzar-lo i prioritzar, davant tot, la funcionalitat i, com no, el disseny.

 

Per això al post d’avui del blog Fusteria Feliu, Fusteria Sant Cugat, volem fer un repàs per algunes de les tendències en el que al disseny de cuines 8  es refereix.

 

Tendències de format de cuines

 

En primer lloc parlarem del format, i es que les cuines obertes porten ja algunes temporades irrompent amb força. Les cuines obertes compten amb una disposició que aconsegueix obtenir una gran amplitud, cosa força rellevant amb la quantitat de llars que avui dia es caracteritzen per no disposar de molts metres quadrats. A més aquest format aporta interacció amb altres zones de la casa com pot ser el menjador.

 

Cal tenir en compte també que les cuines obertes no només milloren aspectes d’espai fent les estàncies de la llar més àmplies i agradables, sinó que també s’aconsegueixen millores d’il·luminació, guanyant en ocasions llum natural, i evitant els talls de llum que provoquen algunes parets. També millora la comunicació amb la família, especialment quan tenim petits a casa, donat que guanyem en visibilitat.

 

Les illes i les barres americanes són dos elements que han guanyat molt protagonisme tan a les cuines obertes com les que disposen de molts metres aprofitables. Molts d’aquests elements serveixen per una banda com a separadors d’espais que permeten la visibilitat, com a taules de menjador, o com a distribució addicional de la cuina a la amb la que es pot comptar de més espai per a cuinar o fins i tot per posar-hi els fogons o les plaques de ceràmica o inducció entre d’altres.

 

En quant a composició, tot i que es prioritzarà el minimalisme aplicat a diferents estils, les tendències de mobiliari seran més aviat modernes i depurades, afegint a la fusta altres materials com el vidre o el metall. Es començaran a veure més formes arrodonides tot i que el que més veurem són les composicions horitzontals abans que verticals.

39277_A1.tif

 

Els colors a la cuina

 

Els colors que utilitzem per a decorar la cuina juguen un paper fonamental. Tot i que el blanc acostuma a ser un color estrella per aportar amplitud visual i lluminositat, actualment ens trobem amb una àmplia varietat de paletes cromàtiques que s’utilitzen sense por en aquesta estança de la casa. Tot i així, sembla seer que el 2016 ens porta colors neutres, en especials els grisos i els marrons de la fusta. No obstant, la combinació del blanc i el negre, que en certa manera mai a marxat, també irromprà amb molta força.