TENDÈNCIA INDUSTRIAL AMB ELS MOBLES DE FUSTERIA FELIU, MOBLES A MIDA SANT CUGAT

 

Una ambientació urbana per la teva llar amb mobles a mida Sant Cugat

 

Avui al blog Fusteria Feliu volem dedicar un post per parlar de tendència en decoració, en aquest cas l’estil industrial, també conegut com a urbà. Es una tendència que fonamenta les seves bases en l’arquitectura típica de la industria, sense pretensions, de línies rectes i amb un atractiu basat en la nuesa estructural i dels seus materials que deixen al descobert la puresa de les matèries primeres que s’utilitzen.

 

És un estil que prové dels Estats Units, on joves artistes neoyorquins, a la dècada dels anys 50 van triar com a espai per viure antigues fàbriques plenes on els elements protagonistes eren les bigues, els maons i el formigó. Anys després l’estil industrial continua estant de moda i ha esdevingut una de les tendències de decoració més demandades.

 

Si ets dels adeptes de l’estil industrial i vols que la teva llar o que a alguna de les estances de casa teva es respiri aquesta tendència, amb els mobles a mida Sant Cugat podem aconseguir personalitzar al màxim les peces que triïs treballant amb la puresa i qualitat dels nostres materials i aportant un aire retro, i fins i tot vintage, amb elements antics i acabats oxidats i desgastats.

 

Espais oberts, sostres alts i grans finestrals amb els que combinar els mobles a mida Sant Cugat

 

Els espais industrials tenen com a una de les seves característiques principals espais oberts, amplis i diàfans. Habitualment podem trobar-los a lofts urbans o edificis rehabilitats, com poden ser antigues fàbriques. Acostumen a tenir sostres alts que deixen a la vista tota l’estructura arquitectònica de l’edifici mostrant, en moltes ocasions, bigues de fusta o metalls al sostre. També compten amb finestres de grans dimensions que busquen l’entrada natural de la llum per les estances.

 

Si la vostra llar ja està ambientada en un espai industrial des de Fusteria Feliu podem realitzar mobles a mida a Sant Cugat que estiguin pensats i dissenyats per a cadascun dels racons i permetin, dins la apertura i amplitud crear diferents espais que permetin crear caliu amb aquests tipus d’acabats.

mobles a mida estil industrial sant cugat 1

 

Adapta l’estil industrial per la teva llar amb mobles a mida Sant Cugat

 

Tot i no tractar-se d’una antiga fàbrica o d’un loft ampli i diàfan, aquest estil és perfectament exportable a qualsevol tipus d’espai  , amb els elements adequats, i sobretot amb mobles a mida Sant Cugat personalitzats i pensats exclusivament per a tu.

 

Per crear un estil industrial per a la teva llar pots jugar amb diferents elements que donin aquest aire més rústic i urbà als espais que tinguis disponibles. Per les parets,  per exemple, pots optar per deixar-les sense pintar, en el cas que siguin de formigó o de textura amb irregularitats, utilitzar un paper decoratiu que imiti els maons, ja sigui per alguna paret o per totes, o treballar amb pintures amb acabats i textures que aportin aquest aire irregular i imperfecte, inclús amb zones més tacades o descolorides.
Tant pel mobiliari, amb mobles a mida Sant Cugat, com amb la decoració us recomanem triar peces que combinin la fusta poc tractada, d’aspecte natural o envellida amb estructures de metall. Es tracta de treballar acabats desgastats o decapats amb línies minimalistes i triar accessoris del mateix aspecte movent-se per una paleta del colors que inclogui el blanc, el negre, el gris, el marró, el beix i fins i tot el blau en algunes tonalitats.