Mobles de disseny a mida

Publicado en: Mobles a mida Sant Cugat | 0

Mobles de disseny

furniture-1868274_960_720

Els mobles de disseny marquen la personalitat de la teva vivenda. Prestatges posats en cantonades per donar visibilitat a petit racons, formes inusuals en els teus prestatges o fins i tot taules de menjador que ofereixen un estil vintage. A Fusteria Feliu Sant Cugat som especialistes en fer mobles a mida per la teva llar, perquè volem que el teu pis transmeti caliu i bones energies. A Fusteria Feliu Sant Cugat ens posem a la teva disposició per aconseguir fer mobles a mida, que encaixin en l’estil de la teva llar i de la teva vida. Hi ha molts mobles que es poden fer a mida, no només ens referim al menjador, sino per exemple als armaris o els vestidors d’una habitació, que tant espai ocupen a les nostres vivendes. A Fusteria Feliu Sant Cugat podem fert-te un armari o vestidor a mida, que no et sembli ni massa petit ni massa gran i que aconsegueixi adaptar-se a l’espai que vols, sense menjar-se massa espai de la teva habitació. Els vestidors són mobles increiblement útils a l’hora de guardar i organitzar la teva roba, per això des de Fusteria Feliu Sant Cugat no volem que te’n quedis sense i t’oferim un servei de mobles a mida, perquè puguis disposar-ne d’un, tot i que la teva habitació no sigui molt gran.

mobles a mida

Perquè escollir mobles a mida?

Triar un moble a mida es un aspecte molt important per la teva vivenda, perquè no només es tracta de disseny si no de transformar el teu espai. A Fusteria Feliu  Sant Cugat som especialistes en fer mobles a mida, perquè volem que guanyis el màxim espai possible i puguis decorar al teu gust cadascún dels espais. Fusteria Feliu Sant Cugat t’ofereix el servei de fer mobles a mida, perquè sabem que pot oferir-te molts avantatges:

  • Són mobles personalitzats, adaptats al gust i personalitat dels nostres clients
  • Cobreixen les necessitats d’un espai, oferint noves possibilitats de distribució
  • Son capaços d’adaptar-se a qualsevol exigencia, permetent crear i amotllar el moble al disseny de l’habitatge

A Fusteria Feliu Sant Cugat volem donar valor als mobles fets a mida, perquè el disseny i la fabricació d’aquests mobles aconsegueixen la mesura més encertada, per adaptar-se a les condicions del client i sobretot de l’espai. A més a més, aconsegueixen donar un valor afegit al producte, perquè són mobles a mida fets de forma artesanal i amb molta cura, personalitzats i únics, que aconsegueixen transmetre al teu espai una atmosfera molt particular. Si tens un pis petit i t’agradaria aprofitar millor l’espai del que disposes, no dubtis en demanar-nos pressupost, a Fusteria Feliu Sant Cugat, t’oferim un servei personalitzat i diferent, oferin-te la opció de fer mobles a mida per la teva llar.

Dejar un comentario