IMATGE DE CAPÇALERA

MOBLES A MIDA PER A IMMOBLES DE SARRIA

Fusteria Feliu és la vostra fusteria de confiança en resposta a la alta demanda de tot tipus de mobles a mida que són requerits per llars, oficines i demés espais. Especialitzats en el treball de la fusta, a Fusteria Feliu vetllem per oferir-vos el servei que sempre heu necessitat per a la fabricació dels vostres mobles a mida arreu de la geografia catalana, però fent una especial esmena a la nostra tasca realitzada, principalment, a la província de Barcelona, on som molt reconeguts per la nostra vinculació identitària amb l’entorn i amb els clients dels diferents barris de la ciutat, com Sarrià o Sant Gervasi, per la nostra bona feina feta.

Fent ús d’una àmplia gama de productes de primera qualitat, amb les millors fustes i derivats, els professionals de Fusteria Feliu a Sarrià, ens hem especialitzat en oferir un servei enèrgic i qualificat de mobles a mida, amb acabats de sèrie i resultats òptims, garantint sempre una atenció personalitzada i exclusiva en referencia al nostre client i a les seves preocupacions mobiliàries, que ens han permès establir un vincle emocional i més directe amb el moble a mida a realitzar, prestant especial cura als detalls.

No sempre trobem en el què ja està fabricat, la resposta als nostres requisits. Dimensions, colors, materials, qualitats, mides… Tot això influeix en la tria adequada del moble que necessitem. És per això que quan es tracta de moblar una llar, unes oficines o qualsevol altre tipus d’espai, és necessari l’assessorament i consell de professionals coneixedors del sector, experts en la creació de mobles a mida, que ens ajudin a fer realitat allò que sabem que volem per casa, però que no trobem al mercat. En aquells moments, res millor que confiar en una empresa com Fusteria Feliu, per mobles a mida a Sarrià.

A Fusteria Feliu vetllem pels vostres interessos en mobles a mida i per garantir la màxima satisfacció que sempre han merescut. A Fusteria Feliu elaborem tot tipus de mobles a mida per clients d’arreu de la geografia catalana, fent especial menció als nostres clients de l’àrea metropolitana de Barcelona (Sant Cugat, Sant Gervasi, Sarrià…). Si esteu farts de mirar en catàlegs, visitar botigues i grans magatzems i perdre el temps buscant el moble que sabeu que necessiteu… No el compreu fet, fabriqueu-lo, i feu-ho de mans de vertaders professionals com els de Fusteria Feliu! El vostre moble a mida us espera al nostre taller. Gràcies per la vostra confiança i per permetre’ns seguir gaudint de la feina que fem a Sarrià, complint amb els vostres desitjos.