IMATGE DE CAPÇALERA

MOBLES A MIDA PER A IMMOBLES DE SANT GERVASI

A tots ens agrada lluir uns mobles dignes a casa i estar orgullosos de la decoració de la nostra llar. Volem que tot estigui a lloc i, lògicament, compleixi la seva funció com mana. És per aquest motiu que, Fusteria Feliu s’ofereix a ser la vostra fusteria de confiança a Sant Gervasi, per a dissenyar i elaborar els vostres mobles, especialitzant-nos en la realització de mobles a mida. Experts i professionals en el tractament de la fusta, a Fusteria Feliu vetllem per oferir-vos sempre el millor servei en la fabricació dels vostres mobles a mida, i perquè comenceu a gaudir d’ells amb diligència i elegància.

Utilitzant sempre les primeres matèries i fustes de primera qualitat, en una gama àmplia de producte, a Fusteria Feliu ens hem especialitzat en la producció arreu del territori català, però amb esmerada incidència a la província de Barcelona i la pròpia capital, en barris com Sarrià, Sant Gervasi…, oferint un servei aplicat i ben fet. Tots els mobles a mida realitzats al nostre taller són mobles d’alta qualitat amb acabats de sèrie, fabricats per professionals del gremi, qui oferim un tracte i una atenció personalitzada i exclusiva a Sant Gervasi, per tal que la nostra relació sigui més propera i puguem incidir com cal en els detalls per aconseguir la peça que respongui a les vostres necessitats i exigències.

Quan es tracta de moblar una llar, unes oficines, el despatx de la feina o qualsevol altre espai, moltes vegades succeeix que ens trobem davant d’una confrontació dificultosa, i és que les dimensions establertes no encaixen amb les necessitats que tenim. Hi ha elements indispensables que han de caber, sí o sí, en una habitació i sense els quals, la mateixa no està completa. Mobles que al mercat no responen com cal i que, hauran de ser fabricats expressament per encabir-los on sigui indispensable. És en aquells moments quan necessitem l’assessorament d’autèntics professionals en la creació de mobles a mida. I res millor que confiar en una empresa com Fusteria Feliu per veure fets realitat els mobles que sempre hem somiat.

A Fusteria Feliu vetllem per la satisfacció dels nostres clients. El nostre taller es troba situat a la ciutat de Sabadell, on elaborem tot tipus de mobles a mida, però gràcies a la nostra labor, avalada per tots i cadascun d’ells, hem aconseguit esdevenir una fusteria de renom a Barcelona, Sant Cugat, Sant Gervasi, Sarrià… Si ja us heu cansat de buscar aquell moble en botigues i grans magatzems i voleu diligència i qualitat en els vostres mobles a mida a Sant Gervasi, no ho dubteu més i confieu en els professionals de Fusteria Feliu. A Fusteria Feliu vetllarem per fer el vostre moble a mida i que gaudiu d’ell com pertoca, amb la total certesa i seguretat d’haver encertat en la vostra elecció.