IMATGE DE CAPÇALERA

 

MOBLES A MIDA PER A IMMOBLES DE SANT CUGAT

La veritat és que a tots ens agrada lluir uns mobles com cal a casa i confiar que aquests responen a les dues necessitats bàsiques que requerim d’ells: practicitat i decoració. Per una banda, voldrem un moble que ens sigui útil, còmode i que realitzi la seva funció com cal. Per una altra, li exigirem, a més a més, que s’adeqüi a la decoració que ja tenim a casa i s’ajusti al què necessitem. És per això que a Fusteria Feliu, la vostra fusteria de confiança a Sant Cugat, us oferim aquest servei exclusiu en el disseny i la confecció dels vostres mobles a mida. Grans professionals i experts en el tracte de la fusta, a Fusteria Feliu vetllem per oferir-vos sempre el millor servei en la fabricació dels vostres mobles a mida a la ciutat de Sant Cugat.

Fent ús de primeres matèries i fustes de primera qualitat per a l’elaboració dels mobles a mida, a Fusteria Feliu, empresa formada per experts tècnics, treballadors i cuidadors de la fusta; ens hem especialitzat en fer la nostra tasca arreu del territori català, però amb gran repercussió a la província de Barcelona i ciutats properes a l’àrea metropolitana, com Sant Cugat, oferint un servei meritori i esmerat.

Al nostre taller de Sabadell realitzem els mobles a mida que els nostres clients han imaginat, de la forma més fidedigna possible, sense perdre de vista el llindar d’alta qualitat que impregna els nostres productes, amb acabats de sèrie, i de mans de grans i experimentats professionals de l’ofici. També us oferim un tracte i una atenció personalitzada i exclusiva a Sant Cugat, per aconseguir que el vincle entre client-venedor sigui proper i puguem analitzar com calen els detalls que faran del vostre moble a mida, una peça especial i única.

A Fusteria Feliu vetllem per complir amb els interessos i la satisfacció dels nostres clients per tal que aquests obtinguin allò que sempre han volgut. Ubicats a la ciutat de Sabadell, molt propera a la vallesana Sant Cugat, al nostre taller elaborem tot tipus de mobles a mida gràcies a una trajectòria àmplia en el treball i tractament de la fusta, que han fet de Fusteria Feliu tot un referent d’importància a Sant Cugat i la resta del país.

Si voleu veure com les vostres necessitats decoratives es solucionen, perquè el mercat no us ofereix els vostres mobles a mida adequats, a Sant Cugat; amb Fusteria Feliu trobareu tot el què heu estat buscant i esperant en professionals identificats i compromesos amb la seva feina, apassionats del món de la fusta, que resoldran els vostres problemes i dissenyaran els mobles a mida que sempre heu volgut.