IMATGE DE CAPÇALERA

 

MOBLES A MIDA. TREBALLEM PER  TOTA CATALUNYA 

Fusteria Feliu és la vostra fusteria de confiança per a la realització de tot tipus de mobles a mida. Especialistes en el tractament de la fusta, a Fusteria Feliu vetllem per oferir-vos sempre el millor servei en la fabricació dels vostres mobles a mida. Perquè no sempre, allò que ja està establert, és el que s’adequa a les nostres necessitats.

Fent ús de les millors fustes de primera qualitat, ens hem especialitzat en la província de Barcelona i rodalies, oferint un servei diligent i competent, amb mobles a mida amb acabats de sèrie, i amb un tracte personalitzat i exclusiu que ens permet una aproximació més detallada a les autèntiques necessitats dels nostres clients.

Quan es tracta de moblar una llar, les oficines de la feina o qualsevol altre espai, moltes vegades succeeix que ens trobem davant d’unes dimensions establertes que requereixen, segons els nostres gustos decoratius, d’uns mobles que al mercat, no som capaços de trobar. És en aquells moments, quan necessitem de l’assessorament de professionals i coneixedors del medi (la fusta) per crear el moble a mida ideal, que s’adequa a aquell racó de casa i a l’estil que hi predomina. És en aquells moments, quan el millor que podem fer és confiar en una empresa com Fusteria Feliu i veure com els mobles dels nostres somnis es fan realitat.

A Fusteria Feliu vetllem pels interessos dels nostres clients i que aquests obtinguin el grau de satisfacció que sempre han merescut. Al nostre taller situat a la ciutat de Sabadell, elaborem tot tipus de mobles a mida encarregats pels nostres clients, provinents de diversos punts de la geografia catalana, especialment de l’àrea metropolitana de Barcelona (Sant Cugat, Sant Gervasi, Sarrià…). Experts i sabedors de la importància que té tenir un moble acurat, en sintonia i harmonia amb els dels seu entorn, a Fusteria Feliu, garantim aquest punt únic i tracte exclusiu, amb una atenció bidireccional, per tal d’assegurar un resultat final de qualitat que respongui a les vostres necessitats.

Si esteu farts de buscar en múltiples botigues i grans magatzems aquell moble que s’ajusti al vostre menjador, o la calaixera que fa temps que necessiteu per l’habitació de convidats; podeu confiar en els professionals de Fusteria Feliu i deixar en mans, laborioses i mestres, la consecució d’aquest. Gràcies a Fusteria Feliu gaudireu del vostre moble a mida amb la plena seguretat de fer-ho en confiança i amb la tranquil·litat que mereix.

MOBLES A MIDA SANT CUGAT ·  MOBLES A MIDA BARCELONA  · MOBLES A MIDA SARRIÀ  · MOBLES A MIDA SABADELL  · MOBLES A MIDA SANT GERVASI

mobles a mida de la fusteria sant cugat arria i sant gervasi

Avantatges dels mobles a mida envers els mobles de fabricació no artesanal:

Cada cop son més els usuaris que tenen necessitats personalitzades, ja que actualment, els grans magatzems disposen de pocs models de mobles on escollir i molts cops, ni s’adapten en tamany ni en harmonia amb el nostre mobiliari ja sigui del nostre domicili o del nostre local d’empresa.

A continuació hem descrit les principals avantatges de contractar un moble a mida segons les teves necessitats:

  • Materials a la carta: Segons les teves necessitats, t’aconsellarem en la elecció dels millors materials, per fer del teu moble un moble a mida de llarga duració, que estigui amb harmonia amb el resta de mobles de la teva llar o negoci i que s’adapti plenament a les teves necessitats i gustos.
  • Moble fabricat especialment per tu: D’aqueta manera obtindràs la originalitat que un moble fabricat a gran escala no et podrà aportar. Mobles de les mides exactes per al racó on vagi destinat, i totalment personalitzat per a tu. Contem amb tu per la elaboració del esbós del disseny per tal d’adaptar-nos al 100% amb els teus desitjos.
  • Necessitats arquitectòniques: Si vols renovar la teva llar o empresa i necessites una reforma, la fusta es un material que li donarà vida i personalitat pròpia al immoble. Realitzem reformes per tal de que disposis de les estructures, mobles i acabats de fusta que necessites per gaudir de la bellesa de un bé que ens dona la naturalesa inigualable en qualitat.