Les cuines de fusta

Publicado en: fusteria Sant Cugat | 0

Fes una bona elecció

Benvinguts al blog de la Fusteria Feliu a Sant Cugat, en el nou article d’avui u colem parlar de les cuines que realitzem a la nostra fusteria, ja que les cuines de fusta estan en alça, cada dia més clients busquen cuines que siguin ecològiques. I és que, cada dia són més les persones de Sant Cugat que desitgen tenir en les seves llars una cuina de fusta que sigui respectuosa amb la seva salut i amb el medi ambient.

Els clients de la nostra fusteria de Sant Cugat, que ja tenen una cuina de fusta, diuen que l’ambient general de la casa millora, però no només això, sinó que, els mobles de fusta tenen un impacte positiu sobre les al·lèrgies o els problemes respiratoris, per això si tens algun d’aquets problemes, no esperis més i vine a la nostra fusteria de Sant Cugat.

Òbviament les cuines de fusta estan en harmonia amb la naturalesa i transmeten una individualitat extraordinària a través de les seves vetes i textures úniques i és que, és impossible que hi hagin dues cuines de fusta iguals.

Les possibilitats d’estils i característiques que ofereixen els diferents tipus de fusta són molt àmplies per això li recomanem que pensi ben que fusta s’adapta millor a l’estil de la seva cuina i triï una fusta tradicional, alegre, o exòtica en harmonia amb la tonalitat dels fronts i els altres elements de la seva cuina. Però si tens dubtes i no saps quin tipus de fusta s’adaptaria millor a les necessitats de la vostra casa de Sant Cugat, pots consultar els teus dubtes amb els professionals de la Fusteria Feliu Sant Cugat.

fusteria sant cugat (2)Netejar la fusta de la cuina

La fusta es un material amb una gran durabilitat, però només podrà gaudir durant un llarg temps d’aquest material si el tracta amb molta cura i dedica el temps necessari a la cura i a la neteja de la seva cuina a Sant Cugat.

Les cuines de la nostra fusteria de Sant Cugat, poden netejar-se fàcilment amb els productes de neteja habituals. Això sí, es important evitar utilitzar productes abrasius o uns altres que puguin danyar la superfície.

Tampoc es poden utilitzar draps que siguin massa abrasius. A sobre, els productes de neteja de base nitre o a força de resines sintètiques poden danyar les cuines de fusta. Després de la seva neteja s’ha d’assecar meticulosament per evitar la inflor o la humitat.

Si l’exclusivitat, el tacte, la qualitat i el respecte del medi ambient són fonamentals per a vostè, amb l’elecció d’una cuina de la fusteria Feliu Sant Cugat, prendrà la decisió adequada.

Dejar un comentario