IMATGE DE CAPÇALERA

 

FUSTERIA SARRIA

Fusteria Feliu és la vostra fusteria de confiança a Sarrià. En resposta a la demanda de tot tipus de treballs en fusteria i mobles a mida que són requerits per llars, oficines i demés espais, a Fusteria Feliu som especialistes en vetllar per oferir-vos el servei meritori que mereixeu per gaudir de les necessitats artístico-decoratives i utilitàries per la vostra llar. En la creació i fabricació de tot tipus d’elements per a casa, els professionals d’aquesta fusteria volem donar resposta a clients d’arreu de la geografia catalana, a les seves exigències mobiliàries.

Treballant amb els millors materials del mercat, fustes i peces de primera qualitat, a Fusteria Feliu hi trobareu una fusteria on realitzar qualsevol tipus d’obra amb fusta, de la mà dels més preparats i experimentats professionals que treballen en el nostre taller situat a Sabadell, però on duem a terme treballs per altres poblacions i barris, com Sarrià. Experts en el tractament d’aquest element, ens dediquem a fer treballs de qualitat, dotats de les millors característiques i amb acabats de sèrie. A Fusteria Feliu vetllem per oferir sempre el millor servei i cobrir les necessitats i exigències dels nostres clients, garantint sempre la plena satisfacció d’aquests en la tasca que duem a terme.

Oferint un tracte proper, on la comunicació és el fil conductor que ens ha de dur a bon port i elaborar els mobles que sempre heu desitjat, a Fusteria Feliu a Sarrià trobareu, també, tot l’assessorament i ajuda que vulgueu per rebre els consells indispensable pels vostres mobles.

Pel treball en peces de fusteria a Sarrià i per a la confecció dels vostres mobles a mida, de caràcter personal o amb un disseny més professional, Fusteria Feliu. No cal que busqueu més en botigues i grans magatzems, els mobles que només podreu realitzar si els dissenyeu des del principi, al vostre gust i responent a les vostres necessitats. Des de Fusteria Feliu us animem a confiar en els professionals de la nostra fusteria per a qualsevol moble o treball en fusta que necessiteu a Sarrià. Us garantim els millors resultats i obtenir, al final de la nostra unió, tot el què sempre havíeu somiat de mans dels nostres fusters amb un servei diligent, eficaç i eficient en mobles i altres peces.