IMATGE DE CAPÇALERA

FUSTERIA FELIU. LA TEVA FUSTERIA DE SANT GERVASI

Fusteria Feliu és una fusteria amb el seu taller situat a la ciutat de Sabadell, però que actua arreu de la geografia catalana, esdevenint una icona i tota una referència en aquest àmbit que tan bé coneixen els professionals que la integren. Grans experimentats i amb una àmplia trajectòria en treballs de tot tipus per a fusteria, a Fusteria Feliu volem oferir-vos tota la nostra confiança i tranquil·litat per deixar en les millors mans del Vallès i de la província de Barcelona (Sant Cugat, Sant Gervasi, Sarrià…) qualsevol activitat vinculada amb la fusta. Volem oferir-vos el millor servei i garantir la vostra satisfacció i segur que ho aconseguirem.

Fent servir les millors primeres matèries de qualitat, a Fusteria Feliu recorrem tot el territori català per estendre els nostres mobles i treballs en fusta. Amb especial presencia a la província de Barcelona, i amb fidels clients a barriades com la de Sant Gervasi o Sarrià, us oferim un servei estudiat i meticulós que respongui a les demandes i necessitats d’aquests. Feines i tasques amb bons acabats de qualitat, atesos per un personal que us brindarà una atenció personalitzada i exclusiva i un tracte directe i proper.

Per qualsevol tipus de treball en fusta, amb especial menció a la nostra labor en la fabricació de mobles a mida, per aquells moments en els quals no trobem la peça que encaixa en el nostre espai, Fusteria Feliu. I no únicament disseny i creació de mobles a Sant Gervasi, sinó també l’elaboració d’altres peces de fusta que poden realitzar-se en una fusteria de qualitat com Fusteria Feliu, per a tot tipus de necessitats.

Gràcies a la tasca duta a terme pels professionals de la nostra fusteria, amb contrastada experiència i trajectòria en el món de la fusteria, a Fusteria Feliu hem aconseguit establir-nos com una empresa referent d’èxit per tota Catalunya, i molt especialment a Barcelona, on el nostre treball és altament valorat en barris com el de Sant Gervasi o Sarrià.

Compromís, responsabilitat, diligència, eficàcia, tranquil·litat… Tot de valors que representen la vocació per la nostra feina i els valors i filosofia amb què practiquem la mateixa.

Si esteu buscant el lloc ideal on realitzar els vostres encàrrecs en fusteria, Fusteria Feliu. Amb nosaltres, a Sant Gervasi, trobareu professionalitat i qualitat per mobles i altres elements de fusta (portes, marcs…) que cobriran amb garantia les vostres necessitats. Us esperem a Fusteria Feliu i desitgem ajudar-vos a gaudir d’un espai correctament harmoniós tot garantint resultats que us sorprendran.