IMATGE DE CAPÇALERA

 

FUSTERIA FELIU. LA TEVA FUSTERIA DE SANT CUGAT

A Fusteria Feliu, professionals en el treball de peces de fusta de tota mena, hi trobareu la vostra fusteria de confiança per a la realització de qualsevol moble a mida o peça i element decoratiu elaborat amb aquest material que necessiteu per casa, o per un àmbit més professional. Experts amb una àmplia trajectòria en el treball d’aquest material i en l’apropiada consecució final de mobles de qualitat, a Fusteria Feliu us oferirem sempre el millor servei i intentarem garantir-vos la màxima satisfacció en el desenvolupament de totes les feines que efectuem.

El nostre taller es troba ubicat a la ciutat de Sabadell, però la nostra feina és coneguda arreu del territori català, en especial, a la província de Barcelona i a ciutats del Vallès com Sant Cugat, on el bon saber fer i els immillorables resultats en l’elaboració de mobles a mida i altres peces de fusta, ens han donat prestigi i una posició privilegiada com a fusteria de referència.

Fent ús, sempre, de les millors matèries primeres de gran qualitat, a Fusteria Feliu, treballem per vetllar pel compliment de les necessitats dels nostres clients i per aconseguir la seva plena satisfacció en la confecció i elaboració de mobles i mobles a mida. Compromís, responsabilitat, qualitat o una atenció exclusiva, són alguns dels valors que sostenen les bases de la nostra labor en fusteria a Sant Cugat, vetllant, a més, per un tracte proper, directe i personalitzat que ens permet aquest vincle i una millor apreciació dels detalls.

Els professionals de Fusteria Feliu, els quals gaudeixen de contrastada experiència i una àmplia trajectòria en el món de la fusteria, vetllarem sempre per oferir-vos el millor servei en fusteria a Sant Cugat, per tal que pugueu començar a gaudir dels vostres mobles. Per un tracte proper amb el client i una comunicació de consulta directa, a Fusteria Feliu ens ocupem que nos us falti de res i que sortiu ben contents amb les peces que ens hagueu encarregat per decorar casa vostra o acabar de moblar l’oficina.

Tenint com a meta la satisfacció màxima dels nostres clients en tota la feina en fusteria que duem a terme, des de Fusteria Feliu us animem a tenir en compte aquest taller de Sant Cugat on crear aquells mobles a mida i elements decoratius que no trobeu en botigues i magatzems de grans dimensions. No busqueu més i confieu en els professionals de la nostra fusteria per a qualsevol treball que necessiteu amb fusta. Us garantim resultats de qualitat i un servei efectiu i eficient en els vostres mobles i demés elements decoratius.

mobles a mida de la fusteria sant cugat arria i sant gervasi

 

Més informació sobre mobles a mida a Sant Cugat: Click aquí

Té avantatges encarregar la fabricació d’un moble a mida a una fusteria com la nostra?

Encarregar un moble a mida a la nostre fusteria té avantatges que no els trobaràs a les grans superfícies, o a cadenes de mobles on aquests son fabricats en cadena, a gran escala i sense cap objectiu en la personalització del moble respecte al client.

A continuació enumerarem algunes de les avantatges que obtindràs en encarregar un moble a mida a la nostre fusteria:

  • Garantia de qualitat: Escull els materials que més s’ajustin a la utilitat del moble. Com a experts en fusta, a la nostra fusteria t’assessorarem sobre els diferents tipus de fustes.
  • Mida exacte: Els mobles de les grans superfícies tenen molt difícil adaptar-se a la superfície o al racó on anirà destinat el moble. Faciliteu-nos les mides o concertem una visita per tal de prendre-les, i fabricarem el moble a mida per tal de que s’adapti a la perfecció al racó on anirà.
  • Moble en harmonia amb el mobiliari: Es molt difícil trobar mobles que s’adaptin a la resta del mobiliari. Des de la nostra fusteria, fabricarem el moble a mida i en harmonia amb la resta del mobiliari de la teva llar, negoci o oficina.
  • Màxima utilitat: Preparem, dissenyem i fabriquem mobles a mida que s’adaptin al màxim amb el teu estil de vida. Mobles totalment funcionals, perquè sabem que la optimització del espai del que disposem es vital per estalviar diners i guanyar en comoditat.