IMATGE DE CAPÇALERA

FUSTERIA. TREBALLEM PER  TOTA CATALUNYA 

A Fusteria Feliu hi trobareu la vostra fusteria de confiança per a la realització de qualsevol tipus de treball amb fusta. Professionals i experts en el tractament d’aquesta matèria i en la seva finalització, amb treballs de qualitat, a Fusteria Feliu vetllem per oferir sempre el millor servei als nostres clients i garantir la plena satisfacció d’aquests en totes les feines que realitzem.

Utilitzant els millors materials, de primera qualitat, a Fusteria Feliu ens hem especialitzat en tot tipus de treballs realitzats en fusta a tot el territori català, però amb especial incidència a la província de Barcelona i rodalies, on es troba el nostre taller de confecció i elaboració de mobles i mobles a mida, tot oferint un servei ben estudiat i curós amb les demandes i necessitats dels nostres clients. Feines amb acabats de qualitat i una atenció exclusiva amb un tracte personalitzat que ens permet aquest caire més proper i una major consideració als detalls.

Per tot tipus de treball en fusta, i sobretot quan arriba el moment de moblar un espai, amb mobles d’unes característiques molt concretes que ens limiten l’àmbit d’acció, i per tant, no poden ser trobats amb facilitat a botigues i magatzems de mobiliari; és l’hora de deixar en mans de professionals l’elaboració dels mobles que, aquest cop sí, s’ajustaran a les nostres necessitats més requerides. No només disseny i fabricació de mobles, si bé la nostra gran especialitat és l’elaboració de mobles a mida, sinó també tot tipus de tasques relacionades amb el treball de la fusta per a tot tipus de finalitats.

Composta per dos professionals de casa, amb contrastada experiència i trajectòria en el món de la fusteria, a Fusteria Feliu vetllem per un tracte proper amb el client, una comunicació i un assessorament constants que ens ajudin a abocar en les peces el millor de nosaltres mateixos i tot el què esperen els nostres clients, de manera que el resultat final sigui de la més alta qualitat possible.

Moltes vegades ens trobem en la tessitura d’haver d’afrontar petits inconvenients en el nostre dia a dia que suposen aquesta cerca d’una empresa que ens ajudi a solucionar-los. En temes de fusteria i creació de mobles a mida, la solució a aquests problemes és diu, Fusteria Feliu. No busqueu més i confieu en els professionals de la nostra fusteria per a qualsevol treball que necessiteu amb fusta. Us garantim obtenir els resultats que sempre havíeu esperat, de la mà dels nostres fusters, i de gaudir amb diligència d’un servei eficaç i eficient en mobles i demés elements decoratius.

FUSTERIA SANT CUGAT  ·   FUSTERIA SANT GERVASI  ·  FUSTERIA SABADELL  ·  FUSTERIA SARRIÀ

La fusteria que manté preus ajustats sense renunciar a productes que segueixen les noves tendències

Fusteria Feliu té una màxima a la hora de encarar els nous projectes que li son encarregats: “Mobles a mida que segueixen les tendències estètiques actuals a preus ajustats i de mercat.”

A diferencia dels grans magatzems de mobiliari per a la llar i per a la empresa, una fusteria artesanal pot oferir al client els mobles que més s’ajusten a les seves necessitats, mobles que estiguin amb harmonia amb la resta del mobiliari i que siguin 100% funcionals, amb materials de garantia que permetin amortitzar la inversió i que no suposin problemes en el futur. Per regla general, els mobles fabricats en una fusteria com la nostre, tenen més duració que els mobles fabricats a gran escala, el tractament que li apliquem al moble es el necessari per al ús que se li vulgui donar.

fusteria sant cugat mobles a mida 1