FUSTERIA SANT CUGAT

Característiques de la fusta

fusteria sant cugatBenvinguts un dia més al blog de Fusteria Feliu, la teva fusteria de confiança a Sant Cugat. Tots els materials que utilitzem a la nostra fusteria són de primera qualitat i et realitzem qualsevol treball realitzat amb fusta, ja sigui en Sant Cugat o als seus voltants.

Utilitzar la fusta a l’hora de construir els nostres mobles a Sant Cugat, té molts aspectes positius i per això en el post d’avui us volem deixar els principals avantatges:

  • El primer avantatge de la fusta és la seva procedència, ja que és un producte natural, és a dir, que no és un material tòxic.
  • La fusta és un aïllant natural, que ens farà estalviar diners, ja que l’ús de calefaccions es reduirà. Però, la fusta no només és un aïllant tèrmic, sinó que també és acústic.
  • Si utilitzem productes fets a la fusteria Feliu en Sant Cugat, podrem estar segurs que tindrem un moble, una finestra, un terra o qualsevol altre producte en perfectes condicions durant molts anys.

 

La teva fusteria a Sant Cugat

Això només són uns petits avantatges de la gran llista que podem trobar, però si a més dels avantatges que té la fusta en general, li sumem els serveis que oferim a la fusteria Feliu de Sant Cugat, obtindrem com a resultat productes de primera qualitat.

fusteria sant cugat1Et garantim que tots els nostres materials són sòlids i que els nostres productes de fusta et duraran anys i anys sense que et donin cap tipus de problema.

Però no només això, sinó que a la nostra fusteria de Sant Cugat també li donem una gran importància al disseny, per tal de poder aconseguir uns resultats perfectes.

La principal característica que diferencia a la nostra fusteria de Sant Cugat, dels grans magatzems, és que estem especialitzats en fer mobles que s’adaptin 100% al nostre client i a les seves necessitats.

Farem el moble a mida i amb les característiques que necessitis per a cada espai, aconseguint d’aquesta manera un moble que s’adapti a qualsevol espai i a qualsevol gust.

No li doni més voltes, i si estaves pensant en renovar els mobles de la teva llar o del teu negoci posat en contacte amb la fusteria Feliu, Sant Cugat.