Fusteria Sant Cugat: Tendències 2016

Amb el nou any, comencen les primeres apreciacions sobre allò del què es parlarà d’ara en endavant. És el moment oportú de preveure quines seran les tendències que marcaran un abans i un després en el nostre dia a dia i de parlar d’elles. Sobretot, des de temps memorials, aquesta moda ha estat molt lligada al sector de la imatge personal. Quins pentinats es lluiran aquesta primavera, colors que inundaran les peces de roba del nostre armari o les sabates que esdevindran la sensació del moment. Però en el nostre món, el de la fusteria, també existeix aquesta dimensió. Quants no fem cas de les tendències en decoració y comprem els mobles que més s’estilen? Quan ens arriben bones noves de què es l’any de mobles de disseny, tots hi correm. Quan toca recórrer als clàssics, qui pot resistir-se a ells?

moble a mida sant cugat fusteria feliu

És per tot això que avui, des d’un nou post al nostre blog de Fusteria Feliu, fusteria a Sant Cugat de referència, volem compartir amb tots vosaltres quines seran les noves tendències d’aquest 2016 quant a la fusta com a element visual en el vostre mobiliari de la llar.

Per exemple, en la creació d’espais, aquest 2016 regnaran els entorns naturals, amb mobiliari i complements en fusta, sobretot en tonalitats més aviat clares, però en les que la fusta mostri vetes que es marquin i destaquin per donar protagonisme als colors de la fusta. Una mesura que també pot servir per recuperar mobles antics que podeu portar a fusteries com la nostra, Fusteria Feliu, fusteria a Sant Cugat, i després dels tractaments necessaris, recuperar-los per no perdre fil a la moda del moment, havent reconvertit un element del qual ja gaudíem a casa. A part del protagonisme de la fusta, altres elements com el mimbre i el macramé s’incorporaran a les tendències d’aquest 2016, per acompanyar el nostre material preferit, de cara al mobiliari més d’exterior.  

Parlant de colors, en la decoració de la fusta, apunten maneres el gris i el groc mostassa, una combinació de contrastos que ja comença a destacar arreu del món en els aparadors de les revistes més prestigioses del moment.

Esperem que amb aquestes idees sobre les noves tendències que arriben hagueu pres consell i si penseu en moblar el vostre pis, o voleu donar-li un nou aire a mobiliari antic, sense que la vostra llar es trobi passada de moda, confieu en professionals com els de la nostra fusteria a Sant Cugat, Fusteria Feliu, per aconseguir-ho.

Us esperem properament en un nou post a Fusteria Feliu, fusteria a Sant Cugat, per parlar de tots aquests temes que tant ens apassionen als amants de la fusta i la decoració.