Fusteria Feliu, com treballem a la fusteria líder de Sant Cugat

En el nostre post d’avui, al blog de Fusteria Feliu, fusteria líder de Sant Cugat, Sabadell i altres poblacions del Vallès i la comarca de Barcelona, volem explicar-vos la nostra manera de treballar, que ens ha donat tant èxit durant tots els nostres anys com a professionals (que ja en són uns quants!). Esperem que us agradi la nostra filosofia i forma de treballar, que fan que cada cop es confiï més en la nostra fusteria des de zones com Sant Cugat, Sarrià, Sant Gervasi, etc.

A Fusteria Feliu fem els mobles a mida, tenint en compte les necessitats i gustos de cada client, i adaptant-nos i personalitzant-los sempre segons els requeriments que tinguem en cada cas. Cimentem la confiança dels nostres clients en diferents pilars que, conjuntament, fan que siguem líders del nostre sector (tant de fusteria en general com de mobles fets a mida en concret) perquè tothom acaba satisfet dels nostres treballs artesanals. A continuació, descriurem breument cadascun d’aquests pilars que ens han portat a ser una empresa sòlida i de prestigi.

Per començar, en quant a disseny i bon gust, comptem amb grans experts i assessors que us podran ajudar a decidir-vos sobre quin tipus de moble us encaixaria millor, tenint en compte les vostres necessitats concretes i la decoració de la resta de la llar i de l’habitacle concret en el qual el vulgueu situar. També podem ajudar-vos des de l’inici, si voleu fer una habitació o un menjador, per exemple, partint de zero.

D’altra banda, som una fusteria que treballa ràpid (però sempre fent la feina ben feta): sabem de la pressa que corre en algunes situacions concretes tenir algun moble a punt. Sense deixar de banda en cap moment la qualitat del producte, intentem tenir en el menor temps possible els encàrrecs que se’ns fan.

En quant als materials, els utilitzem de primera qualitat, ja que volem tornar la confiança depositada en la nostra fusteria pels clients de Sant Cugat i la resta de Catalunya. Utilitzem un tipus de material (de fusta, concretament) tenint en compte els requeriments concrets de cada projecte. No obstant això, sempre fem servir les millors fustes perquè fem mobles que volem que us durin tota la vida. En aquest sentit, totes les nostres creacions han durat i duren molts anys a tots els nostres clients.

Seguint en la línia que estàvem comentant, tenim uns preus molt competitius dins del sector. A banda de ser assequibles per tothom, com dèiem, és una inversió que fareu a molt llarg termini: els nostres mobles mai perden valor, donada la seva qualitat.

Esperem que us hagi convençut la nostra filosofia de treball, i volem recordar-vos que per a qualsevol tipus d’informació o per demanar un pressupost a la nostra fusteria, podeu contactar amb nosaltres sens cap compromís.