ESTIL MINIMALISTA AMB MOBLES A MIDA SANT CUGAT

Elegància, simplicitat i sobrietat amb mobles a mida Sant Cugat

 

L’estil minimalista   és una de les tendències que sembla que van arribar per quedar-se. Treballa amb la senzillesa, la simplicitat de les línies en tots els aspectes decoratius fan que aquest estil desprengui elegància per tots costats. Juga amb la lluminositat i, habitualment amb els tons clars.

 

Si hem de triar un lema que defineixi l’estil minimalista és el menys és més, però acuradament dissenyat i estructurat, donat que aquesta tendència decorativa es basa precisament en ambients poc moblats, una gama cromàtica neutra i els mínims elements decoratius. Els mobles a mida Sant Cugat han de ser pensats exclusivament per cada espai, poques peces però que permetin distribuir l’espai, aportar funcionalitat i, alhora, crear els diferents ambients d’una estança o llar partint  de dissenys de línies rectes, geomètriques i poc recarregades. Han de estar treballats amb materials nobles, fustes de qualitat com les de mobles a mida Sant Cugat, combinades amb el ciment, el vidre i/o la pedra.

 

Espais amb molta lluminositat

 

L’estil minimalista juga amb la llum, pel que l’elecció dels colors tant pels mobles a mida Sant Cugat com per parets, teixits i decoracions, han de tenir molt en compte aquesta premissa. És per aquest motiu que s’acostuma a optar per colors de tonalitats clares i s’opta per una certa gama monocromàtica entre els diferents elements que conviuen en l’espai. El contrast entre el blanc i el negre és potser un dels recursos més utilitzats ja que es tracta de dues tonalitats neutres que permeten crear estances sòbries, elegants i alhora lluminoses.

 

La decoració que hem de triar per crear espais amb personalitat minimalista, amb mobles a mida Sant Cugat, ha de ser simple, i més aviat escassa. Tot i que, en ocasions, la nuesa dels espais, les tonalitats neutres i la sobrietat dels espais puguin crear una sensació de certa fredor, es tracta de buscar un equilibri amb teixits i elements naturals, com les plantes, que aportin el caliu adient  a l’ambient i completin aquest espai de pura elegància.

 

Com la lluminositat és un dels punts claus d’aquesta tendència, és important donar rellevància als punts de llum naturals i crear-ne d’artificials que permetin aportar amplitud a l’estança. Una bona manera de multiplicar els punts de llum és integrant-los als mobles a mida Sant Cugat, amb il·luminació indirecta que permeti aconseguir espais plens de sensacions.

fusteria feliu estil minimalista mobles sant cugat 1

 

El mobiliari minimalista amb mobles a mida Sant Cugat, les peces clau

 

Ja hem comentat, en aquest mateix post, que les línies tan dels mobles com de la decoració han de ser sòbries, senzilles i més aviat rectes. Com un dels pilars de la tendència minimalista són els pocs elements que utilitza, caldrà treballar en el disseny dels mobles a mida Sant Cugat, de la mà de Fusteria Feliu, peces multifuncionals, composicions geomètriques i estructures de diferents alçades donant prioritat a les baixes, que permetin aconseguir l’estil que busquem.