EL DORMITORI AMB MOBLES A MIDA SANT CUGAT, UN ESPAI ON PASSEM MOLTES HORES DEL DIA

 

 

Claus per aprofitar l’espai amb llits multifuncionals

 

Com ja hem comentat en d’altres posts del nostre blog de Fusteria Feliu, mobles a mida Sant Cugat, habitualment la falta de metres quadrats i/o la necessitat de trobar espais aprofitables a les nostres llars és un dels principals problemes, sobretot als habitatges ubicats dins de ciutat. És per aquest motiu que els nostres professionals aguditzen l’ingeni per a trobar solucions a mida pràctiques i de disseny.

 

Al dormitori és un dels llocs on ens trobem amb aquesta problemàtica donat que em moltes ocasions és una de les estances on s’han de col·locar mobles de grans dimensions com és el cas del llit i l’armari. A més al dormitori acostumem a emmagatzemar molts elements pel que la problemàtica de trobar un lloc per tot encara agafa més rellevància.

 

Una de les opcions que podem trobar per solucionar-ho són els llits multifuncionals als que, a més de ser l’espai de descans, s’aprofita la part de sota per obtenir un espai extra ja sigui en format de canapè o calaixeres, que s’adapti a les nostres necessitats d’emmagatzematge.

mobles practics fusteria sant cugat

 

 

Mobles pràctics a mida Sant Cugat, distribució

 

Com a altres estances de la casa, i en especial al dormitori, és important comptar amb mobles del tot pràctic, sense perdre de vista el disseny. Per això cal tenir present el mobiliari imprescindible i que millor s’adeqüi a la distribució de l’espai, amb la finalitat de maximitzar-lo tan com puguem i alhora no abarrotar l’espai amb un excés de mobiliari perquè podria ser contraproduent.

 

Solucions com les portes corredisses, que no necessiten espai addicional per obrir-se i que permeten distribuir l’interior de l’armari, per exemple, amb la mateixa comoditat, pot ser una bona opció. Si les tauletes de nit o una calaixera ocupen molt d’espai, també podem optar per una solució de tendència com són les baldes, que ens permeten tenir un espai extra sense que es percebi en excés.

 

En espais reduïts també és important aprofitar la verticalitat amb els mobles, ocupem menys metres quadrats i guanyem lloc, per exemple, amb estanteries, on col·locar llibres, fotografies o qualsevol altre element organitzatiu, com caixes, o decoratiu.

 

 

Tendències de decoració

 

Com hem parlat d’altres vegades al blog hi ha moltes tendències de decoració  que podem seguir o adequar-les a les nostres necessitats i personalitat.

 

L’estil nòrdic als dormitoris és potser un dels més destacats actualment. És una tendència càlida i de colors clars que aporten lluminositat, que contrasten amb elements més naturals, habitualment de fusta. En aquesta tendència, els teixits també juguen un paper important com a elements decoratius i normalment de fibres naturals i colors neutres.

 

Els detalls metàl·lics combinats amb la fusta són potser els elements principals que destaquen en la següent tendència que destacarem avui, la industrial. Combina els trets fabrils adaptats i suavitzats, en moltes ocasions, amb tocs de colors que poden anar des de les versions més vives fins a les tonalitats pastís.

 

Els tocs vintage potser seria una de les altres variants de tendències decoratives que ens podem trobar en auge aquesta temporada. Combinant l’estil més retro amb el contemporani complementa les dues tendències de les que acabem de parlar, en certa manera, obtenint dues “corrents”, el vintage-nòrdic i el vintage-industrial.