DONA LA BENVINGUDA ALS TEUS CONVIDATS AMB FUSTERIA FELIU, FUSTERIA SANT CUGAT

El rebedor, sens dubte la primera impressió d’una llar pels nostres convidats

 

El rebedor  de la nostra llar és el primer contacte que reben els nostres convidats quan arriben de l’exterior i parla molt de nosaltres i del que es trobaran a la resta de la casa. Com ja és conegut que la primera impressió es forma molt ràpid en les persones, gairebé en el primer minut, hem pensat que seria bo dedicar un post del nostre blog de Fusteria Feliu, Fusteria Sant Cugat, a parlar de la primera estança de la casa darrera la porta d’entrada.

 

El rebedor ha de ser un espai poc carregat que doni amplitud a l’entrada però que alhora sigui funcional. A més, es segurament un dels espais que es diferencia més entre una llar i una altra per la situació de la porta i per les estances o passadissos que presenti de manera contigua. Per això és tan important avaluar el recorregut de l’entrada, buscar-li un estil acollidor que concordi amb la resta de la casa i aportar-li, com sempre intentem a Fusteria Feliu, un valor afegit.

fusteria rebedor sant cugat

 

Minimalista i pràctic pels rebedors petits

 

Aquesta seria una de les premisses en les que ens podríem basar a l’hora de dissenyar el nostre rebedor. Es tracta de triar els elements imprescindibles, preferiblement de línies rectes i sòbries, que combinin, com sempre, funcionalitat i disseny. Respecte al mobiliari podríem optar, per exemple, per una petita consola o un petit moble de rebedor que ens serveixi per desar aquells objectes que fem servir en entrar i sortir com són les claus, les ulleres… Però, per altra banda, si volem aprofitar l’espai sense excedir-nos podem optar per un sistema de emmagatzematge per jaquetes o sabates que quedi recollit o ocult. Acompanyant-los d’un mirall i/o un punt de llum adequat farem que el rebedor incrementi la seva amplitud de manera visual.

 

Un gran rebedor, infinites possibilitats

 

Si disposes d’un gran rebedor, són moltes les opcions d’emmagatzematge amb opcions modulars i penjadors, per exemple, que es poden trobar sense que deixi de ser una entrada acollidora. També podem optar per un moble central amb personalitat que es converteixi en l’element central i acompanyar-lo amb plantes o elements decoratius naturals col·locats de forma estratègica i elegant per trobar un equilibri.

moble a mida de fusta

 

Errors en la decoració del rebedors

 

En un rebedor ha de regnar sobretot l’equilibri, ni massa recarregat ni massa buit. Per això els professionals de Fusteria Feliu, Fusteria Sant Cugat, faran una avaluació del teu espai previ a dissenyar-lo, segons les seves característiques. També caldrà tenir en compte la il·luminació, donat que és un dels aspectes claus a tenir en compte, tant el punt com la intensitat necessària, seria un error que un rebedor fos massa fosc o que al contrari estigués excessivament il·luminat. I l’últim aspecte que tractarem avui a tenir en compte és el color, donat que cal vigilar amb els colors foscos, que poden empetitir l’espai, i en canvi els colors clars i lluminosos com el blan i el beige seran els aliats de l’amplitut.