Acabats per a la fusta

Publicado en: Sin categoría | 0

Avui veurem els diferents acabats que se li poden donar a la fusta dels nostres mobles per tal de donar un disseny o un altre a la nostra llar de Sant Cugat. Veurem diferents productes com el poliuretà, el vernís la laca. Encara que puguin semblar el mateix producte, veurem que cadascun d’ells té unes propietats diferents.

Hem de donar molta importància al fet que la nostra fusteria de Sant Cugat sempre treballa amb productes de primera qualitat i amb un equip de professionals qualificats en el sector de la fusta.

fusteria-sant-cugatPoliuretà

En la nostra fusteria coneixem que el poliuretà és una resina amb base de plàstic que proporciona a la fusta un acabat gruix i resistent. Es poden trobar poliuretà a l’aigua i al dissolvent, també amb acabat mate, setinat i brillant. En la fusteria, aquest és un dels vernissos que millor adherència pot tenir a la fusta del nostre moble de Sant Cugat.

Vernís

A l’igual que succeeix amb el poliuretà, els vernissos es poden classificar en vernís a l’aigua i sintètic, i també es pot escolli entre acabat mate, setinat i brillant. A la nostra fusteria de Sant Cugat sabem que el vernís és una dissolució d’olis o substàncies resinoses en un dissolvent, el qual  s’evapora en contacte amb l’aire, deixant així, una capa protectora sobre la fusta del nostre moble de Sant Cugat.

Laca

A la nostra fusteria de Sant Cugat coneixem perfectament les propietats de la laca. Aquesta proporciona a la fusta un acabat brillant, suau i durador, però oculta la veta original de la fusta del nostre moble de Sant Cugat. Es por utilitzar sobre qualsevol tipus de fusta encara que és més adequat pels taulers d’aglomerat de fibres de fusta per obtenir un acabat llis i homogeni.

Una vegada sabem els diferents acabats i propietats de cada material, podem escollir més adequadament quin és l’acabat que desitgem per als nostres mobles de la nostra llar de Sant Cugat. Hem de tenir en compte quin lloc ocuparà aquest moble per tal que l’acabat que li donem sigui el més adient per aquesta superfície.

Dejar un comentario